LaVolta Beeldmerk
Pieterskerkhof 22   2311 BT  Leiden
Tel. 071 - 561 06 91   Fax 071 - 513 16 72
E-mail
 
 
  Home Over LaVolta Diensten Producten Referenties Contact
 
Diensten

Intranet

Intranet is het zusje van internet. Intranet kan hetzelfde bieden als internet, maar dan specifiek voor uw organisatie. Medewerkers kunnen via intranet informatie delen en met elkaar communiceren. Maar het kan ook de oplossing zijn voor het aanbieden van vergaderstukken, het inzien van het archief, of bijvoorbeeld het indienen van formulieren of helpdeskmeldingen.

To the point
Intranet vervangt een deel van de interne communicatie, die zo sneller, handiger en meer to the point kan zijn. Verder biedt het ongekende mogelijkheden om expertise uit te wisselen. Zo kan er veel beter gebruik gemaakt worden van de kennis binnen uw organisatie.

Wat biedt LaVolta?
Bij intranet gaan wij uit van de - interne - communicatie. Niet het technische hulpmiddel staat voorop, maar wat intranet voor uw organisatie kan betekenen. Samen met u wordt bepaald welke rol het moet vervullen: informatie uitwisselen, discussie bevorderen, kennis verspreiden.

Verder wordt bepaald voor wie wat beschikbaar komt, doelgroepen worden inzichtelijk. Vaak zet intranet een organisatie even aan het denken: met wie praten wij eigenlijk, en waarom?

LaVolta heeft de communicatie-expertise voor het opzetten van intranet. Verder hebben wij goede projectleiders die de zorg voor het uitvoerende werk op zich nemen. En natuurlijk creatieve ontwerpers en ontwikkelaars, die de gehele technische realisatie kunnen verzorgen.

Hulpmiddelen
LaVolta beschikt over een uitgebreide bibliotheek aan hulpmiddelen om de realisatie of herziening van uw intranet een vliegende start te geven. Deze bibliotheek omvat behalve uitgebreide checklists ook diverse, modulaire, tools waarmee in korte tijd een volwaardig basis-intranet kan worden opgezet. Maar ook voor alle volgende fasen in de ontwikkeling van uw intranet hebben wij de vereiste ingrediënten in huis.