LaVolta Beeldmerk
Pieterskerkhof 22   2311 BT  Leiden
Tel. 071 - 561 06 91   Fax 071 - 513 16 72
E-mail
 
 
  Home Over LaVolta Diensten Producten Referenties Contact
 
Diensten

Internet

De overheid heeft andere behoeften dan het bedrijfsleven.
Internet moet de burger dienen, direct of indirect. Wij hebben voor de overheid een aantal succesvolle websites ontworpen, die op het gebied van communicatie en gebruiksvriendelijkheid hoog scoren. Voor meer informatie over de vereisten, zie www.advies.overheid.nl

Van idee naar realisatie
Wij leveren u nieuwe invalshoeken, een opzet voor doelgroepen, advies of communicatiestrategieën. Maar daar laten we het niet bij. We beschikken over een groot netwerk aan betrouwbare en efficiënte professionals die het ook in de praktijk brengen.
En desgewenst ook voor u beheren. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Verbeteren bestaande websites
U heeft al een website, maar het is net niet wat het moet zijn.
Het kan erg handig zijn om een buitenstaander er eens naar te laten kijken. Vanuit onze ervaring met overheidssites kunnen wij u een andere kijk bieden. Vaak is er met weinig inspanning al veel te verbeteren. We kijken niet alleen naar de techniek, maar ook naar het doel van uw website: dienstverlening aan de burger.

Communicatie over internet
Internet zet een organisatie even aan het denken: met wie praten wij eigenlijk, en waarom? Ook intern kan er aardig wat discussie losbarsten. Daarmee heeft Lavolta ook ruime ervaring. Het begeleiden van dit proces hebben wij in de hand. Zonder moeilijke woorden of poespas. Wel met duidelijkheid over doel, strategie en inhoud.

Beheer
Internet voor de overheid is geen standaardwerk. Het beheer kan daarom specifieke problemen opleveren. Wij hebben daarom een eigen beheertool ontworpen, dat flexibel genoeg is om te voldoen aan uw eisen, en toch de zaak onder controle houdt.
Het contentbeheer kunt u binnen uw eigen organisatie beleggen, waardoor de website op efficiënte wijze actueel kan blijven.

Op tijd binnen het budget
Een website kan vaak met veel minder inspanning (en budget) gemaakt worden dan men denkt. Er zijn geen maandenlange vooronderzoeken nodig om een volwaardig product te leveren. Die ervaring hebben wij inmiddels. Lavolta levert binnen de afgesproken tijd, binnen het budget.