LaVolta Beeldmerk
Pieterskerkhof 22   2311 BT  Leiden
Tel. 071 - 561 06 91   Fax 071 - 513 16 72
E-mail
 
 
  Home Over LaVolta Diensten Producten Referenties Contact
 
Diensten

Diensten

Er zijn organisatiedeskundigen, communicatiespecialisten en experts in informatietechnologie. Maar u wilt iemand die op alle terreinen de weg kent.

LaVolta brengt als een van de weinige bureaus deze vakgebieden bij elkaar. Wij benaderen uw vragen altijd vanuit de interne of externe communicatiedoelen van uw organisatie. Maar vervolgens kunnen wij uw website of intranet ook daadwerkelijk realiseren. We overzien het geheel, maar weten ook van de uitwerking. Daardoor houden we het eenvoudig, maar wel effectief.

LaVolta biedt in elke fase van de ontwikkeling van internet en intranet specifieke diensten aan. Van allereerste oriëntatie, ondersteuning bij besluitvorming tot en met beheer. Wij verzorgen het gehele traject, maar indien gewenst ook onderdelen daarvan of een second opinion. Door onze ervaring hebben we zowel overzicht als kennis van technische details. Hierdoor zullen wij ook bij elke organisatie onze aanpak aanpassen naar gelang de omstandigheden. Flexibiliteit is een uitgangspunt.

Het resultaat: werkende oplossingen.