|
|
Eetgewoonten |
|
|
|
|
- Peer: eerst steeltje verwijderen en dan van boven naar beneden naar binnenwerken, of als een appel?
|
|
- tompouce (laag voor laag, hapsgewijs of eerst de bovenste laag en dan de rest in één keer)
|
|
- aardappelen-groente-vlees (vlees het eerst of juist achteraf)
|
|
- taartpunt (van voor naar achter of andersom)
|
|
- pannekoek (snijden of eerst oprollen)
|
|
- hutspot (kuiltje met jus!)
|
|
- banaan (helemaal afpellen en eten, of hapje voor hapje schillen)
|
|
- appel (met klokhuis-steeltje-en-al of schillen en ontleden)
|
|
- kiwi (schillen of lepelen)
|
|
- pizza (van binnen naar buiten of andersom)
|
|
- gebakken ei op brood (eerst alles om de dooier heen, met als laatste gore hap de dooier; of gewoon snijden zoals het uitkomt)
|
|
- een gekookt ei: hak je met je mes eerst het topje er (zo ongeveer op 1/5) vanaf, of tik je hem kapot, ga je hem pellen, en eet je hem dan op
|
|
- prakken (typisch Hollands)
|
|
|
|
|
Aanvulling? Post
hier |
|